Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

 

Uredništvo

 

Vsebine spletnih strani, ki so pred vami, so pripravili sodelavci Direkcije RS za vode (DRSV), ali pa so nastale kot del odločevalskih in upravnih procesov DRSV, ARSO, MOP in širše državne uprave.

 

Spletne strani ureja: uredniški odbor pod vodstvom Službe za odnose z javnostmi

 

Fotografije: imena avtorjev fotografij so navedena sproti, kjer pa niso, je avtor Albert Kolar.

 

 

Namen spletnih strani

 

Spletne strani Direkcije RS za vode so oblikovane z namenom omogočanja dostopa javnostim do splošnih informacij o direkciji in njenem delu ter vseh potrebnih informacij o upravnih postopkih v zvezi z vodnimi pravicami in njihovem izvajanju.

 

 

Izvedba

 

Tehnološko izvedbo je zagotovilo Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju s podjetjem Agenda d.o.o. iz Maribora.

 

 

Tehnična priporočila za uporabo

 

Spletno mesto je optimizirano za spletna brskalnika MS Internet Explorer in Mozilla Firefox. Na ostalih spletnih brskalnikih pa naj bi se spletne strani prikazovale brez večjih odstopanj oblike ali funkcionalnosti.

 

Strani so prilagojene za prikaz na zaslonih ločljivosti 1024x768 točk ali več.

 

Za ogled nekaterih objavljenih vsebin oziroma dokumentov potrebujete enega od naslednjih brezplačnih programov:

 

Pravno obvestilo

 

Pravica uporabe in avtorske pravice

 

Vse informacije, vsebovane na teh straneh so, če ni izrecno drugače določeno, informacije javnega značaja, in niso avtorskopravno varovane. Vsebine je dovoljeno objavljati v netržne namene, pri čemer je treba ohraniti morebitna opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri vsakem povzemanju informacij mora biti kot vir navedeno ime Direkcija Republike Slovenije za vode.

 

 

Prevzemanje odgovornosti

 

Direkcija RS za vode si prizadeva na spletu objavljati karseda točne in sveže podatke, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Uporabniku priporočamo, da pomembnih odločitev, ki jih morebiti celo ne bi bilo mogoče popraviti, ne sprejema na podlagi podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh, temveč preveri podatke pri pristojnem organu ali v Uradnem listu Republike Slovenije.

 

Direkcija si pridržuje pravico, da kadarkoli na poljuben način spremeni vsebino svojih spletnih strani, brez pojasnjevanja razlogov in brez predhodnega opozorila.

Nobena pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Spletno mesto direkcije vsebuje tudi povezave do spletišč drugih fizičnih in pravnih oseb, ki niso v njeni pristojnosti, zato direkcija ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Vsebina izjave o prevzemanju odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.

 

 

Varovanje osebnih podatkov

 

Direkcija RS za vode samodejno zbira le neosebne podatke o uporabi spletnega mesta: katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani, koliko časa obiskovalci ostanejo na neki strani.